Echipamente Maguire

Blendere și dozatoare gravimetrice sau volumetrice, uscătoare, sisteme de transport, software pentru echipamente

Logo Maguire

SOLUȚII PENTRU TRANSPORT, USCARE, MIXARE, RECICLARE

Compania Maguire produce echipamente tehnologice pentru industria materialelor plastice, echipamente care sunt ușor de utilizat și care funcționează inteligent. Cu sediul central în Aston, Pennsylvania, SUA, unde deține și șapte unități de producție, Maguire produce blendere și dozatoare gravimetrice sau volumetrice, uscătoare ULTRA cu consum redus de energie, sisteme de transport, sisteme de control al extrudării și auxiliare conexe.

Echipamentele Maguire sunt concepute pentru a facilita controlul și manipularea materiilor prime în mod eficient. Plasticul, un material ușor, versatil și durabil, poate contribui la economisirea resurselor cheie, cum ar fi energia și apa, în sectoare strategice precum ambalajele, construcțiile, industria auto și energia regenerabilă. Încă de la înființarea firmei, în 1977, produsele Maguire sunt construite cu focus pe:

 • Performanță și precizie
 • Fiabilitate și ușurință în utilizare
 • Preț competitiv
 • Întreținere și service rentabile
CONTACT
Solutii Maguire echipamente industriale pentru uscare, mixare, transport, recilare

USCĂTOARE ULTRA ȘI LPD

Maguire a fost pionier în dezvoltarea uscătoarelor ULTRA pentru industria materialelor plastice, de peste 20 de ani. Beneficiul principal al uscătoarelor ULTRA constă în faptul că sunt primele din clasa lor de uscătoare cu un consum ultraredus de energie, economisind până la 90% din energia folosită în mod normal de sistemele de uscare tradiționale.

Uscătoarele ULTRA și LPD de la Maguire usucă materia primă de până la 6 ori mai rapid decât sistemele tradiționale, permițând procesatorilor să utilizeze eficient materialele reciclate și să evite risipa acestora.

Uscatoare Ultra Maguire

USCĂTOARE ULTRA MAGUIRE

Primele uscătoare ULTRA din lume pentru materiale plastice, de 6 ori mai rapide decât cele convenționale și cu un consum ultrascăzut de energie în kW – ROI rapid și economii pe termen lung.

Uscator LPD Maguire

USCĂTOARE LPD MAGUIRE

Uscătoarele Low Energy LPD reprezintă prima generație a tehnologiei de uscare cu vacuum Maguire, care a evoluat continuu de la lansare. Usucă de 6 ori mai rapid decât uscătoarele convenționale cu desicant.

Uscatoare Ultra Maguire

PERFORMANȚĂ DE TOP CU USCĂTORUL ULTRA DE LA MAGUIRE

Ce face din uscătorul cu consum redus de energie ULTRA cel mai eficient sistem de uscare de pe piață?

 • Uscătorul ULTRA asigură uscare rapidă pentru că utilizează vacuumul ca principală metodă de uscare în locul punctului de rouă al aerului. Uscarea prin vacuum scade temperatura de fierbere a apei la 56°C, creând o diferență de temperatură și presiune care permite eliberarea rapidă a umidității din material. De obicei, timpul de uscare este de 1/6 din cel al uscătoarelor convenționale cu desicant. Aceast lucru reduce foarte mult energia necesară pentru uscarea materialului.
 • Uscătorul ULTRA are nevoie de o întreținere minimă. Dispune de un ecran tactil care identifică problemele prin evidențierea în zona de service, nu are nevoie de înlocuiriea paturilor de desicant, de curățarea și schimbarea filtrelor de proces, de ciclurile de regenerare, de răcire și conexiunile la apă rece.
 • Uscătorul inteligent ULTRA are funcționalitate completă de control pentru încărcarea/ evacuarea materialului din uscător, alimentare inteligentă a materialului în proces, monitorizarea cererii procesului prin consumul live în kg/hr cu ajutorul celulelor de încărcare, semnalizează necesitatea eliberării lotului următor de material proaspăt etc.

BLENDERE ȘI DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE – CE ALEGEȚI?

Aveți nevoie de un blender/ mixer gravimetric sau de un dozator gravimetric? Alegerea echipamentului potrivit poate duce la economii semnificative și o flexibilitate sporită în producție pe termen lung. Selectarea controlului adecvat pentru dozarea și amestecarea materialelor este crucială pentru eficiența producției și controlul costurilor de materie primă. Alegerea între un blender gravimetric cu mai multe componente și un dozator gravimetric cu un singur component se bazează pe cerințele de dozare ale materialelor atât în prezent, cât și în viitor, pe cerințele generale ale procesului de producție precum și pe bugetul disponibil.

Investiția pentru un dozator gravimetric reprezintă aproximativ jumătate din investiția pentru blenderul gravimetric, dar puteți controla mult mai mult de două materiale cu un blender gravimetric, în comparație cu doar până la 2 cu un dozator.

Blenderele gravimetrice WSB Maguire

BLENDERE GRAVIMETRICE WSB

Există 10 serii de blendere, cu peste 120 de modele potrivite pentru fiecare proces și aplicație. Maguire oferă mai multe modele decât orice alt furnizor și oferă soluții disponibile imediat, bazate pe o experiență de peste 30 de ani. Sunt cele mai bine vândute blendere în lume.

Blendere gravimetrice wxb pentru procesele de extrudare Maguire

BLENDERE GRAVIMETRICE WXB PENTRU PROCESELE DE EXTRUDARE

Acestea includ o cameră de amestecare complet integrată pentru toate procesele de extrudare, permițând automatizarea controlului utilizării materialelor, cu economii importante de materii prime.

DOZATOARE GRAVIMETRICE SAU VOLUMETRICE?

Având în vedere că diferite materiale sau loturi ale aceluiași material, la aceeași unitate de volum, au greutate diferită, un procent de eroare de dozare de 1% pentru un master obișnuit, după un an de producție, la o capacitate de 10 kg/h master, poate duce la pierderi financiare mai mari decât valoarea de achiziție a unui dozator performant cu o precizie de dozare ridicată.

Alegerea dozatoarelor reprezintă o decizie importantă pentru procesatori. De regulă, criteriile care conduc la luarea deciziei sunt în raport cu numărul de componente, caracteristicile materialelor care trebuie dozate și valoarea procentului de dozare.

DOZATOARE GRAVIMETRICE MGF Maguire

DOZATOARE GRAVIMETRICE MGF

Au o construcție robustă și software de control de ultimă generație integrat, pentru a obține o precizie constantă și repetabilă în dozare ± 0,2% la setarea de 1%. Cu tehnologia unică cu două celule, dozatoarele sunt potrivite pentru toate procesele de injecție și extrudare.

Dozatoare volumetrice Maguire

DOZATOARE VOLUMETRICE MAGUIRE

Cu o gamă vastă de dozatoare volumetrice, Maguire acoperă nevoile variate ale procesatorilor de mase plastice. Funcționarea optimă și durabilitatea produselor Maguire este dublată de garanția de 5 ani acordată de furnizor.

SISTEME DE TRANSPORT MAGUIRE

Maguire oferă o gamă variată de soluții de transport al materialelor, potrivite pentru procesatori mici, medii și mari, adaptate la orice configurație de producție, de la o singură stație până la sisteme la nivel de întreprindere, pentru industrii precum industria alimentară, industria farmaceutică, industria chimică și industria maselor plastice. Sistemele pot fi configurate pentru a transporta o varietate de materiale, inclusiv granule, pulbere, lichide și paste. Sistemele de transport Maguire sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și condiții dure de lucru. Sistemele sunt, de asemenea, dotate cu o serie de caracteristici de siguranță, pentru a proteja operatorii și mediul.

Sistemele de transport Maguire sunt o alegere excelentă pentru industriile care necesită un sistem de transport fiabil, eficient și sigur. Sunt versatile pentru a acoperi nevoile specifice ale fiecărei industrii.

 • Sisteme de transport cu aer comprimat: Aceste sisteme folosesc aer comprimat pentru a transporta materialele prin conducte. Ele sunt o alegere bună pentru transportul materialelor ușoare, cum ar fi granulele și pulberea.
 • Sisteme de transport cu vaccum: Aceste sisteme folosesc o pompă pentru a crea un vaccum în conductă, care aspiră materialele în conductă. Ele sunt o alegere bună pentru transportul materialelor grele, cum ar fi lichidele și pastele.
 • Sisteme de transport cu transportor mecanic: Aceste sisteme folosesc un transportor pentru a deplasa materialele prin conductă. Ele sunt o alegere bună în cazul materialelor care nu pot fi transportate cu aer comprimat sau vid, cum ar fi materialele vâscoase sau coezive.
 • Sisteme de transport gravitaționale: Aceste sisteme folosesc forța gravitației pentru a transporta materialele prin conductă. Ele sunt o alegere bună pentru transportul materialelor care se scurg ușor, cum ar fi granulele și pulberea.

SISTEM DE RECUPERARE A DEȘEURILOR MAGUIRE

Sistemul de recuperare a deșeurilor Maguire transformă deșeurile de mase plastice în granule regenerabile de înaltă calitate, în două etape simple, într-o singură mașină compactă care costă semnificativ mai puțin decât echipamentele convenționale.

Acest echipament inovativ de reciclare a deșeurilor din procesarea maselor plastice este mult mai perfomant decât alte soluții care presupuneau reducerea dimensiunii deșeurilor, achiziționarea unui granulator masiv și rezistent, utilizarea unui tocător în combinație cu un granulator standard sau tăierea pieselor înainte de granulare.

Economia circulară reprezintă un model alternativ, mai sustenabil față de economia liniară tradițională. Modul liniar de a produce, utiliza și apoi elimina este înlocuit din ce în ce mai mult de economia circulară. În economia circulară, se păstrează resursele în utilizare cât mai mult posibil, se extrage valoarea maximă din ele în timpul utilizării, apoi se recuperează și se regenerează echipamentele și materialele la sfârșitul duratei lor de viață. Astfel, economia circulară oferă și o modalitate de a îmbunătăți competitivitatea și eficiența resurselor.

SOFTWARE MAGUIRE
PENTRU INTERFAȚARE ȘI INTEGRARE CU ALTE SISTEME IT

Software-ul Maguire pentru interfațare permite utilizatorilor să integreze sistemele Maguire cu alte sisteme precum ERP, bazele de date, sistemele de comunicare date și automatizare care comunică astfel între ele. Software-ul este ușor de utilizat și oferă o serie de caracteristici care ajută la îmbunătățirea comunicării și a eficienței între sistemele integrate:

 • Interfața de utilizator grafică intuitivă face ușoară configurarea și utilizarea integrărilor.
 • Se pot construi o serie de rapoarte avansate care ajută la urmărirea și analiza integrărilor, precum și la o mai bună înțelegere a proceselor și decizii corecte.
 • Software-ul poate comunica cu o varietate de sisteme, inclusiv sisteme de control al proceselor, sisteme de automatizare a fabricii, sisteme de raportare etc
 • Baza de date Maguire G2 poate fi stocată pe un server de bază de date MySQL. Acest lucru permite clienților să se conecteze la diferite tipuri de interfețe (cum ar fi SAP) care implică baze de date MySQL. MySQL este o soluție stabilă, fiabilă și puternică de gestionare a bazelor de date relaționale open-source.
 • Anybus oferă o conversie fără probleme de la protocolul MLAN la 15 rețele majore de fieldbus și Ethernet industrial. Anybus este o companie care se specializează în produse de comunicații industriale. Produsele Anybus permit dispozitivelor să comunice între ele chiar dacă folosesc protocoale diferite.
 • Soluțiile software KEPServerEX ale Kepware pentru industria automatizării industriale acoperă decalajul de comunicare între diverse aplicații hardware și software. Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze la o gamă largă de dispozitive și sisteme, inclusiv PLC-uri, HMI-uri, sisteme SCADA și baze de date.
Software Maguire pentru interfațare și integrare cu alte sisteme IT

SOFTWARE G2 PENTRU BLENDERELE GRAVIMETRICE WSB

Software-ul G2 pentru gama de blendere/ mixere gravimetrice WSB este o soluție de ultimă generație, care permite operatorilor să monitorizeze și să controleze procesele de mixare gravimetrică pentru a obține rezultate superioare în producție. Ușor de utilizat și cu o gamă variată de funcționalități, software-ul G2 contribuie la îmbunătățirea calității și eficienței procesului de amestecare.

Permite operatorilor să construiască o listă completă a materiilor prime utilizate în proces, să creeze și să actualizeze rețete din această listă, să trimită rețete direct la blendere, să urmărească starea actuală a producției și să genereze rapoarte de utilizare a materialelor pentru un control mai bun al costurilor și al calității.
Principalele beneficii ale software-ului includ:

 • Monitorizarea în timp real a procesului de amestecare prin urmărirea parametrilor esențiali precum viteza de amestecare, temperatura și umiditatea;
 • Control precis al procesului de amestecare: se pot controla cu precizie viteza de amestecare, temperatura și umiditatea;
 • Funcționalități de raportare avansate, care facilitează urmărirea și analiza procesului de mixare.
Software G2 pentru Blenderul Gravimetric WSB

Software G2 pentru managementul mai eficient al materialelor: